torsdag 24 maj 2012

Mitt lilla knyte

Igår fick jag besök av min äldsta tös Linda och mitt barnbarn Linnéa. Vi hade en supermysig dag och ni kan tro att jag tog mängder med foton på den lilla sötnosen.


Visst är hon bara så ljuvlig det lilla livet!!! Förhoppningsvis träffar jag henne idag också, sen tar hon sin mamma med sig och åker tillbaka till Stockholm. :( Varför kan man inte flytta Stockholm närmre Skåne?!

tisdag 8 maj 2012

Ny krydda på gång!!! ♥

Idag fick jag se första ultraljudsbilden på mitt andra barnbarn! Nawwww - så söt man kan vara! Jag blir lika "fjantig" denna gången som förra gången när mitt första barnbarn var på G. Jag verkligen älskar att vara och bli mormor. Jag hoppas att jag ska få hänga med länge till, så jag kan få njuta av mina barn och barnbarn massor! Det är ju det finaste man har.


Här är ett foto på mitt första barnbarn! Ljuvligaste lilla Linnea! Söt som socker och snäll som sin mormor. ;o)

torsdag 3 maj 2012

Ullare - Ullared - Ullared ... *sjunger*



Idag bär det av till Ullared. Full bil dit och överfull bil hem! Det ska bli så himla kul. Antagligen kommer jag inte att hitta ens hälften av det som står på min lista, men det gör inget. Det är bara kul att komma iväg och kolla lite.
Äggamackorna är fixade, listan är skriven, ungarna ska väckas, gubben är uppe, frukosten har landat, kontot är laddat, skor är valda, vädret är fixat och humöret är på topp!!!
Ullared - here we come!