fredag 22 juni 2012

SEMESTER!!

(bild lånad från nätet)

Nu har vi haft semester i 1 vecka och mycket har blivit gjort. Vädret är ju inte det allra bästa, men gott nog åt oss. Vi är inga soldyrkare, fast några grader varmare hade ju inte gjort ont nånstans.
Idag är det ju midsommar - GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA - och den tänker vi fira i skogen tillsammans med mor och Jan. Det blir nog sista året, eftersom deras kompisgäng bestämt sig för att dem ska skiftas om att ha midsommar. Så fr.o.m nästa midsommar skapar vi oss en egen tradition. Det låter faktiskt inte helt fel.
Nu ska jag fixa fram frukostbordet, för mannen min är iväg på hojjen och ska köpa bullar. Idag skulle han handla i Höör, igår var det Kävlinges Kringlan som blev inköpsstället.
Så återigen - ha en riktigt skön midsommar och ta det lugnt med det kryddade starka!

tisdag 5 juni 2012

Irriterad!

Jag förstår inte varför jag är så jädrans irriterad. Har varit så de senaste dagarna. Blir tossig både på gubben och minstingen. Inget kul när man är så lättirriterad. Är det hormoner? Är det nåt annat som är galet? Det har varit en del på jobb, så troligtvis är det bara jag som längtar efter semester. Tror jag.

Nä nu tror jag att jag ska sura vidare i sängen med min bok! Den är bra den. Finns alltid till hands. Nåt man kan lita på. :)