onsdag 31 oktober 2012

Knä-ckande!

Ja då har jag gått hemma sjukskriven i fjorton dagar nu. Det är mitt vänstra knä som strejkar. Har fått tid till magnetröntgen i början på december och hoppas där att dem kan klura på om det är minisken som spökar. I så fall blir det OP - precis som med högra knäet. Måtte det sen vara slut på eländet.
Det har hjälpt med att vara hemma o vila. Det "smäller" inte så ofta i knäet nu. Men när det väl "smäller" så gör det så in i bombens ont. Blev sjukskriven 14 dagar till, så jag kommer tidigast igång den 20/11.
Under tiden håller jag på med en livsstilsförändring. Nu jäklar så ska jag bli klokare när det kommer till min egen hälsa. Jag känner mig motiverad och har satt upp ett mål som låter vettigt. Dessutom har jag ju ett enormt stöd i bästaste Jenny. Vad trist och tom världen vore utan henne. Helt otänkbart tom.

fredag 19 oktober 2012

Kryddan är kommen!

Nu har mitt andra barnbarn kommit. Det blev en "liden liden" påg. Nåja liten och liten, han vägde nästan 4kg och var 54cm lång.
Så underbart det är med barnbarn. Tänk att jag dessutom fått två stycken i år!! Söta goa Linnéa som kom i mars och nu söta goa Viktor som kom för knappt 1 vecka sen. ♥ Lycklig ♥
Troligtvis kommer äldsta ner med familjen i nästa vecka, så då får jag rå om allihopa.

♥ Viktor 2 dgr gammal ♥

Själv fick jag sjuka mig i onsdags. Mitt knä har konstrat i många år, men de sista 1-2 månaderna har det smällt i det. Det har låst sig och benet viker sig. I onsdags smällde varje steg jag tog. Igår, efter lång vila, kändes det lite bättre. Idag ska jag till doktorn och få kollat det. Jag kan inte ha det på det här viset. Jag kommer ju inte kunna sköta mitt jobb och dessutom belastar jag det andra benet galet så jag får ont i det andra knäet och höften. *suck* Hoppas nu att doktorn fixar en röntgentid till mig, så jag får rett ut det. Det känns precis som det var i andra knäet, och det blev ju OP av minisken i det. Dessutom vågar jag inte gå runt och bära på mina barnbarn om benet viker sig helt plötsligt. :(
Jädrans skit.