måndag 10 december 2012

Vad kan det vara?

Ja, då har jag varit hemma en vecka igen. Knäet strejkar. I lördags var jag på magnetröntgen, så i slutet av veckan eller i nästa vecka bör jag få reda på vad det är som spökar i knäet. Om det som spökar i så fall går att OP eller vad man kan göra.
Jag stod i valet och kvalet om jag skulle boka en tid till doktorn, men jag vill ju kunna jobba. Så jag ringde till jobbet och sa att jag kommer imorgon. Sen får vi se hur det går, man kommer dock långt på viljan. :)

Julen är planerad och klar. Jag jobbar alla dagar utom julafton. Min äldsta med familj kommer ner och firar julaftonsmorgon med oss. *glad* Mellantösen kommer också hit med sin familj. *glad* Sen drar vi vidare på eftermiddagen till sambons syster med familj. Jag håller tummarna för att snön ska bli kvar tills dess, för det är så vackert med snön i skogen där svägerskan bor. Jag har packat in mina klappar till julklappsspelet idag. Lika skoj varje år.

Nu blir det en liten mysig fika och en film. Hmm, vilken ska man ta? Det står mellan Dear John, Jersey girl, Rain man och The Last song tror jag. Thé blir det i alla fall.

Vill bara tillägga att här i Eslöv fortsätter det att snöa och blåsa.


 
(lånad från nätet)