fredag 14 juni 2013

På gång

Ja då var man igång med att jobba igen. Första dagen så kom jag på att jag hade "tappat" nåt lösenord och även en portkod. Tänk att man glömmer så lätt när man är borta ett tag. Det är väl så att den där "byrån" (läses hjärnan) är i total kaos och jag vet inte i vilken låda jag ska leta efter informationen. Det har varit rätt mycket kaos i "byrån" den sista tiden faktiskt. Önskar att jag kunde konstan att "stänga av", men det har jag inte lärt mig än.
Med knäet har det gått sådär. Det gör mer ont, men det kommer att blir bättre och bättre. Jag får helt enkelt inte ge mig.
Snart vankas det midsommar och jag är ledig. I år firar vi midsommar med min bror och svägerska. Det ska bli riktigt trevligt. Gillar att umgås med dem. Förhoppningsvis blir det lite kortspel också. Jag har blivit fast i Canasta. Spelade det en gång för nån vecka sen med svärmor och hennes särbo. Jisses vad skoj det var. Trots att jag förlorade. Kortspel är så jäkla kul. Det vi brukar spela är Gin Rummy och Mulle. Fast nu blir det nog en hel del Canasta framöver. *tummen upp*

(bilden är lånad från nätet)

måndag 10 juni 2013

Long time ...

Ja det var ju ett tag sen. Ganska exakt ett halvår. En del har hänt sen dess. Jag fick konstaterat att det var meniskskador i mitt knä. Har blivit opererad. Upptäcktes att det var rejält inflammerat också, vilket har ställt till det en aning i läkningsprocessen. Istället för de tänkte 5 veckors sjukskrivning, blev det 8 veckor. 6 veckor 100% sjukskrivning och 2 veckor med 50% sjukskrivning.
Imorgon är första dagen på jobb igen på nästan 7 veckor.
Tankar och funderingar runt det ....... inte är det jippie i alla fall. Eftersom jag
inte känner mig bra i knäet så känns det inte ok att börja igen. Men jag måste prova och se hur det går. Dessutom har jag fått ett schema från chefen som tydligen inte kan det här med 50% sjukskrivning. Nån dag jobbar jag lite mer än 50% av mitt dagsschema och andra dagar jobbar jag hela mitt pass. Hon har bara tagit bort dagar från mitt ordinarie schema. Mig veterligen får man inte göra så. Men jag orkar inte jiddra med henne. Jag provar helt enkelt och så får vi se hur det blir. Blir det inte bra så slår jag näven i bordet då. Samtidigt så ska det bli skoj att träffa mina kollegor igen. Även om jag bara pratat med en av dem under hela min sjukskrivning.

Nix nu blir det lite läsning. Det har jag ju hunnit med en del under min sjukskrivning. Älskar att läsa, så tack för att läslusten kommit åter. Just nu har jag börjat på en bok som heter Släke och är skriven av Håkan Östlundh. Den är jäkligt seg, så jag vet inte om jag orkar läsa den. Är en bok inte intressant i början släpper jag den. Jag tvingar mig inte genom böcker bara för att man ska ha läst dem. Där finns så många andra böcker att utforska.

Må gott