fredag 14 september 2012

Brunnby Gård - here we come!

(bilden är norpad från nätet)
 
 
Snart bär det iväg till Brunnby Gård. Vi ska på Zam Zam Spa. Så otroligt skönt det ska bli. Jag har mått skit nu ett tag och haft svårt att hitta "hem". Denna lilla minitripp kommer som en skänk från himmelen. Det blir jag och sambon som åker iväg. Minstingen ska campera hos storasystern och hennes sambo.

Igår var vi iväg och hälsade på nyaste tillskottet i släkten. Min styvsyrra med sambo har fått en ny liten knoddas, en liten tös som troligtvis kommer att heta Stella. Ovanligt namn, men jättefint. Jisses så små dem är, de nyfödda. Supersöta är dem i alla fall.
Snart kommer en till. Min mellantös ska ha bebis inom en månad. Det blir mitt andra barnbarn. *glad som en speleman* Min äldstas tös - Linnéa - har hunnit bli 6 månader gammal. Hon växer så att det knakar ända ner här till Skåne från Stockholm. :) I nästa vecka ska jag åka upp och hälsa på dem. Längtar massor. Jag och äldsta ska dessutom passa på att gå på Oscarsteatern och kika på La cage aux Folles. Det ska bli otroligt skoj. Det var evigheter sen jag var på en musikal.

Nu väntar duschen och sen mot ----------> Brunnby Gård. :)

4 kommentarer:

 1. Låter som ett underbart avbrott i vardagen. Man kan undra varför man är så dålig på att unna sig lite tid tillsammans. Får nog ta tag i det jag med
  Ha en fin helg och och sköt om varandra
  Kram

  SvaraRadera
 2. Spa är inte helt fel... Hoppas du kan slappna av helt och fullt när du är där. Sköt om dig, KRAM!

  SvaraRadera
 3. Tittade in via en länk....hoppas du hade det skönt på SPA!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Spa har jag aldrig varit på men skulle nog vara väldigt skönt komma till....

  SvaraRadera