onsdag 14 april 2010

Noaks Ark


Igår var jag och min klass på en föreläsning hos Noaks Ark i Malmö. Det var väldigt givande. Det är illa när man förstår att antalet hiv-positiva ökar hela tiden. Varför är det inte mer uppmärksammat? Varför får inte informationen om hiv mer plats i media? Alla borde gå på en föreläsning om hiv - speciellt våra ungdomar - för att förstå hur lätt det är att få hiv och hur lätt det är att skydda sig mot hiv. Vi måste verkligen få in i skallen att det enda som gäller vid sexuell kontakt är KONDOM!!!


Gå gärna in och läs här: http://www.noaksark.org/


4 kommentarer:

 1. Det är viktigt!
  Kollade på "Kobra" på SVT i går, det handlade om HIV och AIDS.

  SvaraRadera
 2. HIV är "gamla" nyheter i media, tyvärr! Här delar Röda Korset ut kondomer på alla skolfester och liknande (nästan lite överdrivet ibland)

  SvaraRadera
 3. Mmm....du pekar på nåt viktigt där.

  SvaraRadera
 4. Gafflan: Jag såg också Kobra, och det är skrämmande att där var läkare som verkligen gick ut och sa att man skulle ha speciella AIDS-byar för de smittade??? Man kan ju undra hur mycket som skiljer oss från medeltiden egentligen!

  Fru Venus: Tyvärr är det gamla nyheter, enkom för att där finns en medicin som bromsar ner sjukdomen - i alla fall för oss här i I-länderna.

  Osloskånskan: Ja ... det behöver komma upp till ytan igen.

  SvaraRadera