tisdag 20 juli 2010

Säng säng säng - sova sova sova!


Att få sova ordentligt om nätterna är guld värt. Efter all denna värme som fullständigt tagit kål på mig om nätterna, är jag överlycklig att nätterna numera varit på det normala. Nu har jag bara 4 dgr kvar att jobba, sen blir det en tre veckors lång semester, därefter börjar skolan och allvaret igen. Tills dess ska jag ha bestämt mig för vilken valbar kurs jag ska välja. Jag tror att jag vet vilken jag ska välja, men en av mina kursare fick mig att tvivla. Men jag har ju 4 veckor kvar att fundera, så det är ingen brådska.

Min äldsta är iväg på tågluff i Europa. Hon stack från Sverige den 28 juni och kommer hem igen den 25 juli. Fram till i söndags var det hon och fyra andra tjejer som luffade rundor - Köpenhamn, Amsterdam, Paris, Nice, Cannes, Barcelona, Grenada, Malaga och slutligen Faro - men i söndags mötte hon upp med sin kille i Portugal och nu är det bara de två som semestrar en vecka. Turturduvorna! Under hennes 2 dagar i Barcelona lyckades hon bli bestulen 2 ggr! Första gången snodde de väskan med innehållande kamera, mobilen, visa-kortet, körkortet, plånboken med pengar, klockan och en del Thomas Sabo-smycken. Andra gången försvann väskan med en bok och 500kr i. Gissa om hon var lack på allt?! Men det har ju varit en upplevelse hela resan, något som kanske blir Once-in-a-lifetime.

3 kommentarer:

 1. Härligt att de gav sig iväg för att upptäcka världen när de är unga, tråkigt att bli bestulen. Hoppas återstoden blir superbra.
  Shrek ska jag verkligen se, älskar sådana filmer. Sid i ice age är min idol.
  Ha en go dag!

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt att hon råkat ut för stölder, men hoppas allt det roliga överglänser när det är dags att plocka fram minnen! Det är bra att fundera på kursalternativ, så att det blir rätt :-)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas du får en härlig semester. Det är riktigt skönt att få sova i någorlunda normal temp. De värsta dagarna hade jag en fläkt på som susade hela natten.
  Det är ju konstigt att man aldrig ska gå säker för stölder och dylikt. Måste vara hemskt att bli bestulen på allt när man är på semester.

  SvaraRadera