torsdag 31 mars 2011

Gud som haver ...
Jag har precis blivit klar med boken jag började på häromdagen. Den heter Gud som haver och är skriven av Ingrid Elfberg. Jädrar i havet vad bra den var. Jag kunde absolut inte lägga den ifrån mig och jag fick den där känslan som man får när man läser en redigt bra bok. Den där - man vill komma till slutet med vill ändå inte att boken ska ta slut. Har ni inte läst den - LÄS DEN! Detta är Ingrids debutbok och jag kan ju säga att jag väntar på nästa bok med spänning och förväntan.Handlingen i boken:


"I ett obevakat ögonblick försvinner den tvååriga pojken Sebastian från sin mamma ute på gården och blir bortförd av en pedofil. Han hittas av förskoleläraren Mattias som genast blir huvudmisstänkt och senare döms för brottet.Men mamma Eva känner sig inte lättad. Hon slipper inte ifrån den olustiga känslan av att det inte är över. En dag fårhon ett brev från Mattias inifrån fängelset där han försäkrar att han är oskyldigt dömd och att den skyldige fortfarande finns därute.När polisen vägrar lyssna ser Eva ingen annan möjlighet än att börja göra egna efterforskningar. Snart inserhon att förövaren finns i familjens närmaste umgängeskrets. "


5 kommentarer:

 1. Verkar spännande. Den ska jag ta till mig

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Hoppas att allt är väl med dig!
  Ha det så bra och må väl.

  SvaraRadera
 3. Jag fick denna bok just i dag. Beställde fem deckare från Adlibris och denna var en av dom.
  Härligt, då vet jag ju att den är bra.

  Ha en skön fredag imorgon och en skön helg sen!

  SvaraRadera
 4. Måste nog skriva ner den på listan av böcker att läsa. :)Hoppas allt är bra. Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för boktipset, ibland när man står där och skall välja tycker jag det är så svårt att hitta något som man tror är bra.
  Jag skall ta i tu med bok som heter "en dag" också efter ett tips. Den ligger på bestsäljarlistan i USA.
  Ha det bra
  Monkan

  SvaraRadera