måndag 16 april 2012

Kan jag måntro varit rik som ett troll i mitt förra liv??

Då var man hemkommen från Stockholm, efter ett supermysigt besök hos dotter, dotterdottern och svärsonen. Så himla gosig mitt barnbarn är. Linda och Niklas har verkligen lyckats!
Det blev många foton må ni tro. Ur alla vinklar och vrår.
Nu dröjer det en månad tills vi ses nästa gång - trist med så många mil emellan oss.

♥ Jag och gosiga Linnea ♥

Nu är arbetsveckan inledd och jag har bara en ledig dag denna veckan. *jösses* Det är bara att bita ihop och attackera veckan. Tiden går snabbt och snart är den över.
Samtidigt som jag verkligen gillar mitt jobb och mina arbetskamrater, så gillar jag att gå hemma och pyssla. Fast när jag jobbar så hittar jag inte orken att pyssla. Jag blir så jädrans lack när jag inte hittar ork att göra sånt jag älskade att göra förr. Känner mig ömsom lat, ömsom slut som artist. Jag tror att jag nog var rik som ett troll i mitt förra liv, jag behövde nog inte jobba och gjorde bara sånt jag gillade. Kan man skylla på det?? Idag i alla fall?? Imorgon tar jag nya tag ..... eller inte?!

Just nu ska jag fortsätta läsa min enormt braiga bok - som de flesta redan läst utom jag - Keplers Hypnositören. Den är ju grymt bra och svår att lägga ifrån sig. Fast jag blir så suddig i synen när jag läser, ser nästan dubbelt efter ett tag. Kan undra vad det beror på?

Jag hade förresten en träff här i fredags. Vi var en bunke fruntimmer som gjorde geleljus, under ledning av min väninna Hella. Det var skoj. En jädrans massa lju blev det. Minstingen gjorde dem flesta, jag hann med ETT!

Nu mot min braiga bok och en go kopp te!!

5 kommentarer:

 1. Å så go hon är, lilla Linnea!
  Jag har inte läst den boken än, så det var du inte ensam om! ;)
  tack snälla för dina fina ord inne hos mej!
  Ha en bra kväll och en lika bra Tisdag!
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Det var faktiskt jättelängesedan man glorde ljus. Tror jag skall testa göra några faktiskt.....blev sugen nu.

  SvaraRadera
 3. Låter som du trots många arbetsdagar har förmågan att njuta av livet. Det är en gåva som man ska vara rädd om. Barnbarn livets krydda visst är det så. jag tänkte när jag läste tillbaks till när jag fick mitt först. Så stort det kändes. Nu har tre härliga som skänker så mycket glädje
  Ha en fin vecka
  kram

  SvaraRadera
 4. Åh så go lilla Linnea är. Barnbarn är livet 8)
  Jag orkar ingenting heller när jag jobbar fast jag skulle vilja, det är irriterande. Funderar på att gå ner i arbetstid men man måste ju tjäna pengar också *suck* Den boken har inte jag heller läst, tack för tipset. Te och en bok är suveränt, man måste kunna vila också.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Fördelen när man jobbar är ju att tiden går så fort, nackdelen, helgen är för kort så man hinner kommaner i varv...snurrigt värre. men konsten att kunna njuta är viktig!!! håller på o lära mig för fullt!

  SvaraRadera