fredag 14 juni 2013

På gång

Ja då var man igång med att jobba igen. Första dagen så kom jag på att jag hade "tappat" nåt lösenord och även en portkod. Tänk att man glömmer så lätt när man är borta ett tag. Det är väl så att den där "byrån" (läses hjärnan) är i total kaos och jag vet inte i vilken låda jag ska leta efter informationen. Det har varit rätt mycket kaos i "byrån" den sista tiden faktiskt. Önskar att jag kunde konstan att "stänga av", men det har jag inte lärt mig än.
Med knäet har det gått sådär. Det gör mer ont, men det kommer att blir bättre och bättre. Jag får helt enkelt inte ge mig.
Snart vankas det midsommar och jag är ledig. I år firar vi midsommar med min bror och svägerska. Det ska bli riktigt trevligt. Gillar att umgås med dem. Förhoppningsvis blir det lite kortspel också. Jag har blivit fast i Canasta. Spelade det en gång för nån vecka sen med svärmor och hennes särbo. Jisses vad skoj det var. Trots att jag förlorade. Kortspel är så jäkla kul. Det vi brukar spela är Gin Rummy och Mulle. Fast nu blir det nog en hel del Canasta framöver. *tummen upp*

(bilden är lånad från nätet)

1 kommentar:

 1. Hej och välkommen tillbaka.
  Det var ett tags sedan.
  Canasta kan inte jag, men Gin Rummy och Tolva älskar jag att spela. Vi hade ett par grannar förr som vi alltid spelad ihop med.
  Hoppas du blir ordentligt bra igen snart.
  Kram/Monkan

  SvaraRadera