onsdag 19 oktober 2011

Min finfina Vandringsvagga!

Igår var jag hos min väninna Kathy och hennes sambo Alf. Jag har sedan innan beställt en vagga av Alf. Igår ringde Kathy och berättade att vaggan var klar för avhämtning. Jag slutade precis jobbet, så det var bara att åka dit och hämta "underverket".

Om en månad ungefär ska jag iväg med jobbet till Ullared, så då blir det inhandling av kudde, täcke, spjälskydd och lakan. :)
Denna vagga ska bli en vandringsvagga. Den första som kommer få användning för den blir min äldsta tös Linda - hennes lilla bebis som kommer i februari/mars nästa år. Sen ska både mellantösen Sanne och minstingen Frida få ha vaggan när dem får smått. Jag ska bränna in namnen i vaggan på dem som sovit där. Visst är den fin?!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig tradition. Jag hade lapptäcken som jag sytt till alla barnen. Dom har gått vidare. För övrigt så är det traditioner jag fört vidare många. Till påsk har vi fortfarande en påskhare som kommer med påskägg. Livia som är 6 år förstår fortfarande inte hur det går till
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så fin - och vilken bra tradition du startar!

  SvaraRadera
 3. Vad fin vagga du har fått gjord, trevligt med att starta upp en ny tradition. Jag har själv haft en liknande vagga (dock fabriksgjord)till mina små killar och just nu är den utlånad till min syster son som sover så gott i den. Jag hoppas att fler i min släkt vill låna den när de får smått. Man kanske skulle härma dig med att bränna in namnen och årtal i den!
  Allt annars bra med dig? Jag mår mycket bättre nu efter en envis mansförkylning! träffas och fika någon dag om du har lust? ha det nu bäst kramar Madde

  SvaraRadera
 4. Där kommer den lilla tösabiten sussa gott! Läste ditt mamma-inlägg och Kens låt är min hyllning till min morsa (kan höra den om och om igen)för livet utan henne bli aldrig detsamma. Morsan.. min bästa vän, vad är man utan henne? Jo halv! Hoppas ni har massor av fina år framför er och nu ska hon ju bli gamla-mormor dessutom "hihihi" Det låter väl härligt! =)
  KRAM!

  SvaraRadera