söndag 16 oktober 2011

Underbara dagen efter!

Igår var det äntligen dags för Oktoberfesten i Snogeloge. Vi var ett sällskap på 120 glada personer som höll låda hela kvällen. Det var en mycket fin lokal - om än attans kall - och stämningen var på topp. Det enda minus jag kan tycka var delar av maten och att musiken spelade åt h-vete för högt. Jag satt med öronproppar delar av kvällen. När dem spelar så högt så får man inte en chans att umgås och snacka. Trist. Jag försökte dock och är aningens hes och lomhörd idag.
Det blev inte så mycket intag av starka varor. Jag brukar inte dricka med nån reda - om man nu ska kalla det så när man tar det lugnt. Men min sambo däremot ... jag kan ju säga som så att jag fick äta frukost själv och han ligger fortfarande kvar i båset. Visst känner man sig då extra lycklig för att man är såpass redig och inte häller i sig av allehanda starka drycker?! Det kommer ju faktiskt en dag efter och den dagen är så viktig för mig så jag vill inte slösa bort den med att ligga i båset och må skit.
Det var ju en del av sällskapet som var ganska överförfriskade, så många har nog snackat med Ulrik i natt.
Nu kommer snart minstingen hem. Hon har varit hos sin storasyster och de skulle visst på bio och mysa igår. Härligt när syskonen kan ha skoj ihop.
Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

 1. Skrattar lite smått för mig själv. Är ett tag sen jag var lite utslagen. Sen levern började spöka dock inte av alkohol har det varit torrlagt här.
  När jag tänker på det så avstår jag gärna. Vad härligt att du var nöjd med kvällen trots små moment som skulle kunna vara bättre. Det allra bästa efter en fest det är att man uppskattar vardagen bättre.
  Ha det så bra

  SvaraRadera
 2. Tänk att du är så förståndig...*fniss*...ja, det där med dagen efter är inte roligt!
  Önskar Dig nu en bra vecka!
  Kram från mig.

  SvaraRadera