onsdag 23 november 2011

Lagom trist svensson!
Jag är en såndär lagom trist svensson som tittar både på Bonde söker fru och Idol. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR att vara sån. Trivs som fisken i vattnet. Så snart ska jag brygga mig en kopp thé och gosa upp mig i soffan och kika på våra kära "bönner"!
Jag är vansinnigt tokig i teve och serier. Just nu kollar jag och gubben min på "Sons of Anarchy". Det är baskemej den bästa serien sen "OZ". Har ni inte sett någon av serierna så för jössen namn kolla dem.

Nu - mot myset!
2 kommentarer:

 1. Ja du Milla.. Det är väl skönt att man själv får bestämma oavsett vad det gäller. När det gäller tv-tittandet då ligger jag i lä "hahaha" Tittar i stort sett bara på Criminal minds i veckan men på fredag drar jag på mig Svensson koftan och kurar i soffan med Lasse Kronér och Dobido? (vet ju inte ens vad programmet heter) eller Peter Settman och Så ska det låta. Gillar musik och brukar följa Idol men inte i år.
  Kramis gittan

  SvaraRadera
 2. Som tur är så får vi se vad vi vill och även tycka olika om det. Då är det bra att det finns många kanaler att välja på. Jag tittar ibland när andan faller på. Jag har ingen direkt favorit just nu men älskar även jag serier i olika former.
  Vem vinner idol i år?
  Har du något tips.
  Tror att Molly står där sist fast jag tycker inte hon är en idol. Helt enkelt en stor artist det är vad hon är
  Ha en fin helg

  SvaraRadera