tisdag 29 november 2011

Stressad??!

Jag vet inte redigt varför, men jag börjar känna mig lite julstressad. Ändå är jag bra på det med julklapparna. När jag känner den här inre stressen får jag så svårt att planera in saker.


Jag har upptäckt att jag inte gillar att ha ett alltför inrutat liv, behöver vara spontan. Inte ha en massa tider att passa - det räcker med dem tiderna man har på jobbet. Men visst är det så, man ska hela tiden ha en massa tider att passa. Efter jobbet ska man passa när tösen kommer hem från skolan, maten ska handlas, middagen ska vara klar till en tidpunkt, tvätten måste fixas innan en tid, tittar på tv vissa tider mm. Usch ... jag tror att jag verkligen behöver den här veckans ledigt till jul. Kanarieholmarna - here I come!!
(lånad från nätet)Här tänker jag ligga och plaska utan att titta en endaste gång på klockan! Så det så!!

3 kommentarer:

 1. Det gör du rätt. Verkar som det är rätt år för dig att fira jul i värmen. Finns inget värre än stress inför helger som ska var lugna och rofyllda. Det kanske är så att du är på väg in i en ny fas av livet utan så mycket planerande. Inte underligt då att det känns lite upp och ner. Att ha barn som bor hemma har jag ju haft i uppsjö så jag vet vad du pratar om. Det konstiga är att när väl den sista flyttar så blir det tomt och man står där och tänker: Vad ska jag göra nu
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Jag skulle behöva vara ledig från jobbet. För alltid för alltid.

  Sol och bad lät inte hel fel det heller!

  SvaraRadera
 3. Mm. Ljuvligt.
  Kram // Gafflan

  SvaraRadera