måndag 28 november 2011

Lediga måndag!

Så gött det är att vara ledig en måndag. Detta är nu min fjärde lediga dag, sen vankas det jobb i långa banor. Sambon min har också fått ledigt idag, så vi tänkte inhandla de flesta julklapparna idag - sen är det avklarat! Vi ska åka till "varma-landet" till jul, så har vi dragit ner radikalt på julklapparna. Fast det blir lite julklappsspel både här hemma och i "varma-landet". Alltid kul med julklappsspelet.
Det blir lite IKEA också idag. Vi har tänkt att vi inom en överskådlig framtid ska fräscha upp vårt kök, så vi ska iväg och spana på lite kök för att få inspiration. Dessutom vill jag ju se alla julgrejer som dom har.
Kära hjärtanes vad det blåste igår. Berit smög inte förbi precis, hon både märktes och hördes! Men nu har hon försvunnit som en avlöning igen och det tackar man för. Men en sak som stör mig så in i vassen med Berit ....... hon har skitat ner mina nyputsade rutor! *grr* Jäkla fruntimmer. När jag för en gångs skull fått putsat eländena så nock fasen ska en storm/orkan ta vägarna förbi. *sur-som-ett-ägg*
Nåja, jag VET att dem var rena innan i alla fall. Jag får väl helt enkelt dra ner persiennerna och tacka för att det blir mörkt så tidigt på eftermiddagarna.

2 kommentarer:

 1. En dag på tu man han med andra hälften är aldrig fel. Ja du gör som många andra du drar i väg till varma landet. det är länge sedan jag gjorde det nu men det är självvalt. Vill helt enkelt inte längre. Nu när barnbarnen kommit så vill jag gärna vara med dom. Så kul att få köpa leksaker igen.
  Ha en så bra dag o lycka till med inköpen

  SvaraRadera
 2. Tjingeling, måste kolla hur du har det. Ser att de "rullar" på. Så smart att handla på en måndag, då brukar det vara liiite mindre folk?
  Ja, de där med fönstren....känner jag igen, så otacksamt!
  Önskar dig nu en fortsatt bra vecka.
  Må väl och ha det gott.

  SvaraRadera