tisdag 20 mars 2012

Äggamackor med kaviar - det är livet det!

(lånad från nätet)

Jag vaknade tidigt - givetvis när man har sovmorgon. Nåja, jag ska unna mig en liten powernap snart. Steg upp och körde minstingen till skolan, det regnade lite. Sen började jag på att koka TVÅ ägg minsann. Mitt i alltihopa kom jag på att jag nog borde kolla över alla burkar som finns i kylen. Sagt och gjort, jag rensade ut rejält. Tömde burkar, slängde sopor, packade ut tomma glasburkar i garaget och äntligen fick jag gjort mina goa goa äggamackor med kaviar på. En stor kopp thé till - Tropiskt te som är så gott. Sen trippade jag in till teven och åt min frukost till ett program om flygolyckor! *ding-i-bollen-är-jag* Kan jag skylla på att jag inte orkade zappa över till en annan kanal? Eller att jag var så hungrig att jag inte kunde släppa besticken och skifta kanal? Nä, det var rätt intressant trots allt. Just det här att det nästan alltid måste till en stor olycka innan man ändrar och förbättrar säkerheten för både passagerare och personal.

Nu håller jag på att invänta min tvättmaskin så jag kan hänga lite tvätt. Sen vankas det nån lunch. Skulle egentligen stuckit iväg och simmat idag .... funderar fortfarande på om jag ska göra det eller ej. Har inte varit iväg på flera veckor eftersom jag varit dunderförkyld och hostig rätt länge. Men jag får väl ta tjuren vid hornen och sätta min 39:a i baken så jag kommer iväg. Usch vad jag är trögstartad!

Ha en skön dag

6 kommentarer:

 1. Jaa...det är såå gott med ägg och kaviar. Men du...nu måste nog jag också ha det!! ;)
  ha en bra dag, vännen!

  SvaraRadera
 2. Jag är också fruktansvärt trögstartad dom dagar då jag är ledig! Vet inte varför det är så... Man får lite dåligt samvete när man hör hur andra verkar ha hur mkt energi som helst :)
  Ägg å kaviar är fint! särskilt på knäckemackor gillar jag det! :)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Åh, va´ sugen jag blev. Det får bli ägg-kaviar-macka till kvällsfikat.
  Hoppas du haft en bra ledig dag och att du kanske kom iväg och simmade.
  Jag ska iväg till gym imorgon, vill inte, måste, vill inte..jaja vi får se. Det är ju så himla tråkigt, men skönt efteråt då.

  SvaraRadera
 4. Härligt att du mår bättre nu från förkylningen och ljuvligt att bara mysa med sin frukost vid tv´n när man är ledig fast kaviaren får du ha för dig själv.
  Ha det gott och simma lugnt (när än det blir) =)

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Alltså äggamackor med ägg och kaviar är ju rena rama sommarfikan....nice.

  SvaraRadera
 6. När jag ska köpa te blir jag som en kalv på grönbete. jag har ingen riktig favorit så varje gång byter jag smak. Kanske jag hittar någon till slut.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera