fredag 2 mars 2012

Fredag - underbara lediga fredagkväll!

Äntligen är jobbe-veckan över och jag får hålla helg. Härligt! Bara tanken på att inte jobba fredagkväll och dessutom har sovmorgon imorgon med bonusen av en härlig god lördagsfrukost
- det är ljuvligt!
Sitter och lyssnar på gamla godingar från 80-talet. Bl.a denna och även denna och för att inte snacka om denna!! Snacka om att jag skulle vilja ha biljett till Bruce Springsteens koncert! Nåja, jag är rätt nöjd bara med att lyssna lite till hans underbara låtar. Även denna är så grymt bra och dessutom är filmen kanon. Får nog ta och se om den filmen. Tom Hanks gör en otroligt bra roll där.
Avslutar med en fin bild på The Boss

(lånad från nätet)

2 kommentarer:

  1. Vilket sammanträffande. Jag satt och sa till Niklas för kanske 4-5 dagar sedan att jag ville se den filmen. Tom Hanks gör den så bra. Och låten är ju verkligen grym.

    sv: Oh yes.. snart kommer den att bli för stor igen. Då får Niklas ta tillbaka den. ;) Men tills dess är den skön att gå och mysa i.
    Och skönt att ha gjort en massa tvättlappar. Får se om de är lika bra när det väl kommer till kritan...

    SvaraRadera
  2. Såg Bruce 3 gånger under 80-talet och det är minnen som ligger mig när hjärtat! Blir ung var gång jag hör en låt med godingen!

    SvaraRadera