fredag 16 mars 2012

Hotellet är bokat!

Då har jag bokat hotellrum också till vistelsen i Stockholm. Det blev Mornington i Bromma som lotten föll på. Hyfsat när till Familjen Stockholm också. Billigt blev det min själ med. Så - jag klagar inte. Skulle man dessutom ha sån tur att det blir härligt vårväder också, så vore det kanon.

Jag och Sanne tog en lunch på El Toro idag. Det blev fläskfilémedaljonger med råstekt potatis och bearnaisesås. Hur gott som helst. Minsann om inte bästa väninnan Jenny och hennes man också kom inom där en sväng. Mysigt med att luncha med Sanne och även när jag och Jenny snor till oss våra små luncher.

I mina rabatter hittar man just nu:


7 kommentarer:

 1. Vilken härlig resa du ska göra som innehåller så mycket glädje. klokt val att passa på att koppla av på tåget. Även om du önskar vår och värme vilket vi får hoppas så undrar jag hur mycket du kommer att bry dig om vädret
  Ha en fin helg
  kram

  SvaraRadera
 2. Det var så skönt o krama dej, toppen lunch blev det med, sågott!!

  SvaraRadera
 3. Mysigt att ha något härligt framför sig. Gillar Stockholm. Spenderade en vecka ensam i huvudstaden där jag gick på alla museum som jag velat länge och ingen störde mig eller hade tråkigt!

  Visst är det härligt i rabatterna nu när de sjuder av liv!

  SvaraRadera