måndag 26 mars 2012

Pizzeria a la Huvudstorp No 4

(bild norpad av Huvudstorp)

Idag har jag jobbat först, sen stack vår grupp iväg med chefen för ett litet p-möte. Därefter bakade vi stenugnspizzor! Så goda dem blev och så skoj det var. Jag blev helt såld på huset och stenugnen. Tror ni att jag kan övertyga sambon om att fixa till en stenugn när vi ändå ska göra om köket?? Nä, tror inte det heller.
Stället vi var på heter Huvudstorp No 4 och är ett jättemysigt ställe och en fantastisk upplevelse. Hit tänker jag minsann ta mig fler gånger. Dessutom ligger det bara 20 minuter från mig, så resvägen är inga problem.

söndag 25 mars 2012

Våfflor = mumsfillibabba!

(lånad från nätet)

Solen skiner och jag med den. Idag fick jag äntligen tummarna ur ännen och putsade mina fönster. Kära nån så bra man ser ut nu. Vi lunchade nyss med ett par mackor och lite våfflor. Mmmm, så gott det var. Jag gjorde så mycket smet, så vi kan klämma ett par våfflor ikväll också. *pust* Man får ju offra sig.
Igår var vi iväg i Lund och kollade "Köp mjölk - skriv bok". Det var mycket roligt och jag kan ju bara säga att Johan Wester och Anders Jansson är så jädrans bra. Efter gick hela sällskapet på tio personer iväg till Tatung och åt mycket god mat. Oj oj oj, vad mätta vi blev. Minstingen var inte med utan hon var iväg med mellersta och kikade på bio.
Nu tror jag att jag skulle behöva en liten powernap. Jepp, mot snarkningarnas värld.

tisdag 20 mars 2012

Äggamackor med kaviar - det är livet det!

(lånad från nätet)

Jag vaknade tidigt - givetvis när man har sovmorgon. Nåja, jag ska unna mig en liten powernap snart. Steg upp och körde minstingen till skolan, det regnade lite. Sen började jag på att koka TVÅ ägg minsann. Mitt i alltihopa kom jag på att jag nog borde kolla över alla burkar som finns i kylen. Sagt och gjort, jag rensade ut rejält. Tömde burkar, slängde sopor, packade ut tomma glasburkar i garaget och äntligen fick jag gjort mina goa goa äggamackor med kaviar på. En stor kopp thé till - Tropiskt te som är så gott. Sen trippade jag in till teven och åt min frukost till ett program om flygolyckor! *ding-i-bollen-är-jag* Kan jag skylla på att jag inte orkade zappa över till en annan kanal? Eller att jag var så hungrig att jag inte kunde släppa besticken och skifta kanal? Nä, det var rätt intressant trots allt. Just det här att det nästan alltid måste till en stor olycka innan man ändrar och förbättrar säkerheten för både passagerare och personal.

Nu håller jag på att invänta min tvättmaskin så jag kan hänga lite tvätt. Sen vankas det nån lunch. Skulle egentligen stuckit iväg och simmat idag .... funderar fortfarande på om jag ska göra det eller ej. Har inte varit iväg på flera veckor eftersom jag varit dunderförkyld och hostig rätt länge. Men jag får väl ta tjuren vid hornen och sätta min 39:a i baken så jag kommer iväg. Usch vad jag är trögstartad!

Ha en skön dag

måndag 19 mars 2012

Nu pustar jag ut lite!


Nu har jag jobbat som en galning ända sen i fredags. Mellan mina pass har vi varit iväg både hos svärmor på middag och hos min mor på middag. Så jag är ganska slut för tillfället. Ser nästan i kors. (och tvärs)
Jag har precis vikt x-antal maskiner tvätt. Så nu ska jag min själ inte göra mycket mer. Jo, brygga mig lite thé och sätta mig framför tv:n. Eller kanske man skulle läsa??!
Imorgon är jag ledig heeeeeeeeeeeela dagen. *YES* Man kanske skulle unna sig lite sovmorgon? Kanske koka sig ett ägg till frukost? Lyxa till det med frukost framför tv:n? Nåt blir det.

fredag 16 mars 2012

Hotellet är bokat!

Då har jag bokat hotellrum också till vistelsen i Stockholm. Det blev Mornington i Bromma som lotten föll på. Hyfsat när till Familjen Stockholm också. Billigt blev det min själ med. Så - jag klagar inte. Skulle man dessutom ha sån tur att det blir härligt vårväder också, så vore det kanon.

Jag och Sanne tog en lunch på El Toro idag. Det blev fläskfilémedaljonger med råstekt potatis och bearnaisesås. Hur gott som helst. Minsann om inte bästa väninnan Jenny och hennes man också kom inom där en sväng. Mysigt med att luncha med Sanne och även när jag och Jenny snor till oss våra små luncher.

I mina rabatter hittar man just nu:


torsdag 15 mars 2012

Tågresan är bokad!

(bild norpad från nätet)

Nu är resan till Stockholm bokad, jag drar upp igen i mitten på april. Min krydda växer så det knakar, så frågan är om man känner igen henne när man kommer upp nästa gång.
Denna gången kör jag inte upp utan tar tåget. Rätt gött att bara sitta på "ännen" och läsa lite på boken, kanske vila en sväng och ändå efter ungefär 4 timmar hamna mitt i smeten! Det blir dessutom en tredjedel billigare att ta sig upp med tåg. *en.kan.inte.klaga*

Jag har ledigt idag så jag ska köra ut en sväng till min moder. Hon ska bjuda mig på lunch. *mysigt* Fast innan dess ska Sanne och Jakob komma inom. Jag väntar med spänning.

Ha en skön dag.

lördag 10 mars 2012

♥ Mitt första barnbarn! ♥

I torsdags efter jobbet packade vi bilen med paketer och övernattningsväska. Sen körde jag och Sanne för att hämta Frida vid skolan. Därefter drog vi iväg till Stockholm. Vi var väldigt ivriga att få komma dit, så vägen var evinnerligt lång. *varför måste dem bosätta sig över 60mil ifrån oss?* Väl framme fick vi äntligen träffa underverket. Ljuvliga underbara Linnéa. Dessutom med två så stolta föräldrar.

Här är jag med min älskade lilla krydda!

tisdag 6 mars 2012

♥ ♥ Kärlek vid första ögonkastet! ♥ ♥

Imorse kl 05.12 anlände min krydda/mitt första barnbarn/vår egen prinsessa!!
Efter enormt kämpande fick äntligen Linda och Niklas sitt efterlängtade barn.
Över 4kg tung och 52 cm lång anlände den sötaste av dem alla - deras lilla tösabit.
Linda skickade en bild på henne och jag säger bara - det var kärlek vid första ögonkastet! Vilken underbart söt tös. Nu bor ju Linda och Niklas i Stockholm, så det dröjer ett par dagar till innan jag kan få känna/klämma/lukta på barnbarnet. Ni kan tro att det skriker av längtan i hela kroppen efter att få köra upp till dem.
Men själv är jag hemma från jobbet idag, var tvungen att gå till doktorn. Höll på att hosta lungorna av mig i natt och har inte sovit en blund. Jag fick utskrivet hostmedicin plus antibiotika för bihålsinflammation. Jag håller mig hemma imorgon också, sen är det troligtvis jobb på torsdag igen. Får jag som jag vill blir det Stockholm på fredag. Å det får jag ju!! Vilken tur att man är ledig och att man får några dagar på sig med medicinen.
Nu inväntar jag nästa sms med foto på guldklimpen - måtte det komma ett till snart.
Hmm, tycker ni att jag är hied? ;o)

måndag 5 mars 2012

Snart kommer hon/han!!!

Pratade med äldsta tösen i förmiddags. Vattnet hade gått! Alltså .... VATTNET HADE GÅTT!
Fick nyss sms från henne att nu är dem inne på förlossningen, så nu är det sååååå nära. Mina tankar går till äldsta hela tiden. Man vet ju hur ont hon har det och vilket jobb hon och svärsonen gör. Jag sänder all min styrka och energi till dem bägge. Under tiden så biter jag på naglerna och väntar på ett telefonsamtal som ska berätta att äldsta mår toppen och att min lilla krydda har anlänt - frisk och gosig.
Inget är som väntans tider ... eller NOT. Jag vill att det ska vara klart nu!

(lånad från nätet)

lördag 3 mars 2012

Mello 2012

Mitt tips inför Mello 2012 blir Loreen med Euphoria. Den är mycket bra.

(lånad från nätet)

fredag 2 mars 2012

Fredag - underbara lediga fredagkväll!

Äntligen är jobbe-veckan över och jag får hålla helg. Härligt! Bara tanken på att inte jobba fredagkväll och dessutom har sovmorgon imorgon med bonusen av en härlig god lördagsfrukost
- det är ljuvligt!
Sitter och lyssnar på gamla godingar från 80-talet. Bl.a denna och även denna och för att inte snacka om denna!! Snacka om att jag skulle vilja ha biljett till Bruce Springsteens koncert! Nåja, jag är rätt nöjd bara med att lyssna lite till hans underbara låtar. Även denna är så grymt bra och dessutom är filmen kanon. Får nog ta och se om den filmen. Tom Hanks gör en otroligt bra roll där.
Avslutar med en fin bild på The Boss

(lånad från nätet)