onsdag 25 maj 2011

Skjut inte budbäraren, eller?!

Om jag handlar i en affär och något är fel, så klagar jag hos kassörskan. Även om jag vet att det är hennes chef jag ska "hänga".
Om jag behöver insatser från hemvården och inte är nöjd med allt där, så klagar jag oftast hos dem som kommer hem till mig från hemvården. Även om jag vet att det är deras chef som jag borde klaga hos.
Om jag inte får mina pengar eller att min sjukskrivning inte går genom hos Försäkringskassan, så blir jag vansinnig på FK. Även om jag vet att det är regeringen som sätter riktlinjerna.

Jag läste någon kommentar om just det här i en av bloggarna, att det faktiskt inte är "budbärarnas" fel att det blir galet. Det må vara hänt, men det är ändå "budbärarna" som är ansiktet utåt för verksamheten, det är dem man kommer i kontakt med, det är deras skyldighet att antingen föra min klagan vidare eller hänvisa mig till den som bestämmer och har något att säga till om. Eller?! Just idag är jag på ett morrigt humör, och tycker därför att jag struntar totalt i att inte "budbäraren" har skulden, det är han/hon jag pratar med och det är han/hon som får pengar för att sitta på den platsen ... så hade jag varit utsatt för något idag som jag tyckt var galet så hade jag "skjutit budbäraren"! Utan att tveka! Imorgon hade jag säkert ångrat mig, men inte idag. *morr*

4 kommentarer:

 1. Om du vill får du skjuta mina budbärare också. Man får inget längre straff för att dom är flera.
  Tänk så billigt man bor några år. Ingen hyra och gratis mat. Om du vill kan vi dela cell
  Jag kommer också att morra mindre imorgon
  Godnatt

  SvaraRadera
 2. Klart att man ska kunna klaga hos budbäraren! Det är ju den man kommer i kontakt med. De som tycker annorlunda har kankse för liten kontakt med hur det kan vara i verkliga livet. Och definitivt inte med FK. Vad, ska vi vända oss till Ulf Kristoffersson??? Vilka dumheter!
  Hulda

  SvaraRadera
 3. *Fniss'....kan INTE låta bli! När du skrev detta inlägget var du på "hugget"....Hoppas det känns liiite bättre nu. Men jag HÅLLER helt med dig i ditt "tänk" så därför tyckte jag att det var ett bra Inlägg!
  Var rädd om Dig nu och hoppas att din helg blir bra!
  kram från mig.

  SvaraRadera
 4. Man får skälla på vem som helst på FK. Hur ofta som helst. Jag tror till och med att man får ringa hem till dem och skälla. Mitt i natten.

  SvaraRadera