måndag 30 maj 2011

Fortfarande problem med att kommentera. *grr*


(bild lånad från nätet)

Jag vet inte vad det är, men jag har fortfarande problem med att kommentera hos rätt många. Hur jag än försöker så går det inte. Lite irriterande måste jag säga. Försöker gång efter annan, men utan resultat. Funderar på att börja kommentera de olika bloggarna här i mitt inlägg. Nåja, kanske inte, men trist är det. Som tur är så kan man i alla fall läsa de olika bloggarna. *kryss i taket*

Idag är lillspiken hemma. Hon var dålig i magen större delen av gårdagen, och det kniper fortfarande i magen visst. Förhoppningsvis går det över tills imorgon, för då ska jag börja jobba. Annars får sambon stanna hemma.

Jag ska sticka ut en runda med min mor och äta senare idag. Jag bjuder ut henne på middag som mors-dags-gåva istället för blommor och choklad. Mycket trevligare och bättre. Det blir Eslövs Golfrestaurang och på matsedeln står det Biff á la Lindström. Dem har helt underbar mat därute och alltid ett så gott salladsbord och hembakt smarrigt bröd. Mums.

7 kommentarer:

 1. Hej

  jag har också problem att kommentera men även att svara på kommentarer jag fått....det kommer upp att man skall välja konto, det har jag inte behövt innan. Inget val fungerar, så jag vet inte vad som hänt.

  SvaraRadera
 2. Så härligt att rå om sin mamma på tu man hand. När jag åker och hälsar på min mamma i Holmsund vill alla så gärna träffa mig så jag får dåligt med ensam tid min min mamma
  Har förstått att det är krångel med kommentarer till Blogg.se
  Vi fick instruktioner om hur vi ska göra men om det hjälper vet jag inte
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Jag har också problem, men har kommit på ett knep. Om man väljer att kommentera "anonymt" så funkar det. Fast alla bloggare har inte anonym-val, men många. Begriper inte att blogger inte får ordning på det... det är alltså där felet ligger.
  Hulda /Jisses Amanda

  SvaraRadera
 4. Pröva med att klicka bort "Fortsätt att vara inloggad" när du loggar in på Blogger. Det hjälpte mig. Lycka till!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag har haft strul med kommentarerna i flera dagar.
  Men nu funkar det.
  Jag kunde inte ens kommentera anonymt, har förstått att det varit mycket strul med Blogger på sista tiden, hoppas det har rätat till sig nu.

  SvaraRadera
 6. alla verkar ha problem. höll inte blogspot på att uppdatera och fixa något för ett tag sedan. Kanske så har något gått snett. :(

  SvaraRadera
 7. Vi måste också sticka ut på Golvrestaurangen någon gång :) Har dom öpper kvällar också?

  SvaraRadera