tisdag 7 februari 2012

Back in business!?

Vi är bara inne i februari månad och jag kan redan säga att 2012 ser ut att bli ett riktigt händelserikt år.
En sak dock - jag har inte haft ork och tid att gå inom här och blogga. Ibland tar orken slut och man får pausa lite. Jag har inte ens orkat läsa, jag har helt enkelt bara "dratt".
Det har hänt lite granna, minstingen har fyllt 11 år, stora tösen med sambo har varit på besök härnere i Skåne, vi har varit på Arlövs-revyn (som för övrigt var jäkligt bra), mor och Jan har åkt iväg till Thailand, jag har hunnit med både förkylning-hosta-feber och lite VAB med minstingen. Nu hoppas jag att jag är på banan igen och hittar lite ork och energi. Detta är verkligen inte min favorit-årstid. Det var vid denna tiden som jag snyggt "drattade" in i väggen för 5 år sen. Ibland känns det verkligen som att jag måste passa mig annars är jag där igen.
Nu ska jag bänka mig nere i gillestugan framför brasan med min bok och filt och bara njuta ... kanske t.om. vila en stund.

11 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Pausa behöver vi alla ibland!
  Var nu rädd om dig! Ha det så bra och njut av dagen.
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Monica! Ha det gott du också.
   Kram

   Radera
 2. Igenkänningsfaktor är stor!!! Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja - jag bara går och längtar efter våren nu.
   Ha det gott du också.
   Kram

   Radera
 3. Jaha ja, här kommer jag inramlas, du har fått en ny besökare, de e jag:)

  Ja har du varit i väggen en gång ska du nog ta´t lugnt, känner några som gjort de samma o de verkar inte vara något trevlig upplevelse.

  Tack för jag fick titta in.
  Kramiz Anki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen!
   Det är verkligen så, har man varit i väggen
   en gång så drattar man fasligt mycket lättare
   i den igen.
   Ha en fin dag.
   Kram

   Radera
 4. Ja du Milla, det är kanske så att du behöver bara va vid denhär årstiden för att INTE dratta nå´t mer! Bloggandet ligegr lågt även hos mig. Aldrig förr har jag haft så långt mellan inläggen som nu men det bekommer mig inte, förvånar mig bara.
  Va rädd om dig / Kram gittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, det är så skönt att bara få VA! Det känns liksom omöjligt att hitta en gnista eller den här energin att spralla till och komma igång med saker. Jag känner mig lat och tråkig. Men snart blir jag ju mormor och det kanske kan ge mig rätt energi!?
   Ha det gott Gittan.
   Kram

   Radera
 5. Så skönt att se att du är tillbaks. Jag gör också mina timeouter fast jag har sjukersättning. Verkar som om du lärt dig något sedan du gick i vägg för 5 år sedan. Det är många som inte gör det och sårbarheten finns ju där fast man inte känner av den. Gå nu myrsteg och njut att ha klivit upp på banan. Bloggen finns kvar och vi också
  Sköt om dig
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar din idé om myrsteg! Den anammar jag.
   Kram

   Radera
 6. Tack för kryapådig hälsningen o att du tittade in till mig med. Kul.

  kramiz ankii

  SvaraRadera