torsdag 9 februari 2012

Dyr jäkla baddräkt

Idag har jag varit ledig. Passade på att luncha med bästigaste Jenny. Det blev Velouté i Eslöv som fick äran att servera oss en god kyckliggryta. Hur gott som helst. Sen var jag iväg en runda på ÖB och inhandlade några kuddar och litta shampo.
Jag provade att göra mat i lergrytan idag. Det blev sisådär. Man måste krydda på maten lite mer än vad receptet säger. Jag får väl hitta på mina egna små recept till lergrytan, för det är ju väldigt nyttigt och fettsnålt med den grytan.
Hela familjen inkl en kompis till minstingen var iväg på badhuset och simmade/lekte. Jag fick sticka ner till Intersport och köpa mig en ny baddräkt. Den blev nog en storlek för liten - fasen också. Men jag använder den ändå, det är bara problem när jag ska få av den. Man får vara lite av en akrobat - och det är jag ju ...... NOT. Inte bara att den är knölig att få av, den var min själ ruskigt jäkla dyr också. 550kr!! Alltså FEMHUNDRAFEMTIO kronor för en sketen baddräkt!! Den kommer tvinga mig att gå ner ännu mer i vikt för att slippa slå en baklänges volt när jag få av mig den. Kan man be grannen i duschen bredvid att hjälpa en av med den? Eller bör jag ha en väninna med som kan ge mig en hand? Snygg är den i alla fall! Och det är väl huvudsaken?!

Nu är jag trötter som attan och ska fundera på refrängen. Kanske ta mig en kopp thé innan jag knoppar in för kvällen? Jepp så får det bli.

Ha det gott allihopa.

3 kommentarer:

 1. Nä men kära nån, betla 550 kr för att slå en baklänges volt???...*fniss*...
  Var rädd om Dig och ha det så bra!
  Kram & vink från mig.

  SvaraRadera
 2. nån gång får man lägga litta pengar på nåt onödigt dyrt;) jag kan va en hjälpande hand/ Tjözz

  SvaraRadera
 3. Liten tröst till dig. jag köpte en dyr baddräkt sist och den töjde på sig en del så man vet aldrig. Annars får du göra som Vansbrosimmarna: Smörja in dig med vaselin då glider den av lättare
  Ha en fin arbetskväll
  Kram

  SvaraRadera