lördag 20 mars 2010

Äntligen skola igen!

Då är det dax för mig att sätta mig i skolbänken igen på måndag. Efter 4 veckors APU, så blir det till att plugga igen. Det ska bli så skönt att träffa klasskamraterna igen. Tänk att man skulle komma att gilla och gå i skolan - det trodde jag inte. Men det är verkligen hur givande och roligt som helst att plugga när man är så gammal som jag är nu. Man förstår mer och presterar bättre än när man gick på gymnasiet. Sämre än gymnasiebetygen finns nog inte, jag hade fler frånvarotimmar än närvarotimmar.

Ikväll ska vi hälsa på guddottern med familj. Hon blir snart 1 år och stora damen. Så fort barn växer - vilket taskigt nog betyder att jag åldras snabbt. Huu! Jag har ingen åldersnojja, men ibland önskar man att åren inte ska gå så himla snabbt. Eller att man kan frysa tiden i en viss period i sitt liv.

4 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag skulle ha råd att studera, jag älskade det livet! Avundas dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Som vuxenstuderande har man absolut mer motivation och det är väl det som gör att det är kul att studera och så har man ju valt det frivilligt :)

  SvaraRadera
 3. Jag tänker att man nått middagshöjden i ålder nu, men jag njuter av det. Duktiga du som pluggar i vuxen ålder, sånt imponerar verkligen mej!

  SvaraRadera
 4. Fru Venus: Jag har levt ganska knapert innan, så det funkar. Men det går inte utan studielån, även om jag får högre delen bidrag. Men jag tyckte att nu är det dax och satsa på sig själv. :)

  Gafflan: Absolut är det så. Motivationen finns i överflöd! Sen när man får MVG i första kursen, så bättrar det ju på självkänslan också.

  Osloskånskan: Det är rena leksaksaffären för mig att studera. Kalv på grönbete - that´s me!

  SvaraRadera