torsdag 25 mars 2010

Kärleken + Stockholm


Igår efter att jag hämtat min dotter F på fritids, så satt vi och pratade om dagen. Hon berättade om en kille som hon gillar. Hon sa; Jag är så kär i J att det pirrar i magen. Och även om vi inte är ihopa så är jag kär i honom ändå. För inget kan begränsa kärlekens vilda vägar!

Gissa om jag satt som ett levande frågetecken?! Vart får hon allt ifrån? Jag sa till henne att hon måste ha varit en författare eller poet i sitt förra liv. Hon hör massor via tv och filmer, men att hon därifrån kan få ihop så att det passar in i precis rätt tillfälle ... det gör mig mållös.


Imorgon bär det av till Stockholm för ett besök hos min äldsta dotter L. Vi har inte träffats på 2 månader nu, så det ska bli härligt. Jag, sambon och dottern F kör upp dit. Det tar väl ca 6 timmar, så det blir väl nån p-paus. Vi kör hem igen på söndag. Det ska bli gott att komma hemifrån ett tag och koppla av. I nästa vecka blir det jobbigt pga begravningen, så man behöver nog ladda batterierna.
Jag har lånat en såndär dvd att ha i bilen, så kanske inte F blir så uttråkad - hoppas jag. Tror ni att man kan övertala henne att kolla nån säsong av Grey´s Anatomy?!


5 kommentarer:

 1. Bärbar DVD är jättebra när man ska åka långt. Ha en trevlig helg med äldsta dottern :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Visst är ungar underbara :-) Hoppas ni får en bra helg, ta vara på varandra!

  SvaraRadera
 3. Gafflan: Vi fick verkligen stor nytta av dvd:n. F var superglad, 6 timmars färd blir inte så lång då.

  Fru Venus: Visst är dom. Helgen blev finfin!

  SvaraRadera
 4. Du har också ett barn många timmar bort! Men i hjärtat är dom ändå alltid så nära, så nära...

  SvaraRadera
 5. "kärlekens vilda vägar" - det låter ju alldeles ljuvligt vackert :o)

  SvaraRadera