onsdag 1 juni 2011

"Lis å cully"

Idag har jag jobbat jäklar i havet. Det var aningens stressigt direkt på morgonkvisten. En av mina kollegor ville gärna byta schema, så jag tog hennes. Gissa om jag fick och göra? Men hellre det än för lite att göra. Sen var det hem och hämta Frida sen vidare till Stefan och grisagrillningen. Idag grillade vi på en studentskiva. Allt gick bra och vi drog hemåt vid 20. Rakt ner till Eslövs bästa kinarestaurang - Yun Lee - och beställde Fyra små rätter. Jisses vad gott det var med kinamat. Det är ett bra tag sen vi åt där. Dem är alltid så vänliga och trevliga, till skillnad från den andra kinarestaurangen som vi har här i stan. Nu ska jag ner och svabba av denna oformliga lekamen, sen blir det ett glas vin framför teven eller med en bok i näven. Ahhhh, så härligt att man är ledig imorgon ... och på fredag ... och på lördag .... och på söndag! På fredagmorgon sticker jag och Frida dessutom upp till Stockholm för att besöka äldsta tösen och hennes sambo. Så gött det ska bli. :) Gissa om Frida vill till Gröna Lund??
Jag har förresten kunnat börja kommentera igen. Jag fick avbocka "håll mig inloggad" så löste sig allt.

Ha det gött allihopa

5 kommentarer:

 1. Åh, snart är ni här uppe. *längtar*
  Snart, snart, snart!

  SvaraRadera
 2. Det låter som du behöver det där glaset både för att varva ner och varva upp inför helgen. Vad mysigt att få åka på en weekend och gå på Gröna Lund. Det var ett tag sen jag löste in mig men bara känslan när man är ute o går där och ser karusellerna är ju speciell
  Ha det så jättebra

  SvaraRadera
 3. Å hej å hå vad de är fart på tjejen! Energi fattas tydligen inte......ha det nu så skönt under din ledighet. Njut av Stockholm och ev. Grönan.
  Var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Toppenväder för ett besök på Gröna Lund. Hoppas du har haft trevligt och är nu i form för ännu en ny arbetsvecka.
  Hulda /Jisses Amanda

  SvaraRadera
 5. Hoppas du haft en härlig långhelg!
  Gröna lund var det länge sen. Minns knappt, men kul var det ;)

  SvaraRadera