tisdag 21 juni 2011

Firat "pensionären"!!

Jag har varit iväg och firat min mor lite idag. Hon fyller "pensionär" idag, men ska inte gå i pension förrän nästa år. Jag, mor och Iréne åt en god middag och shoppade lite. Sen ska vi fira mor mer på midsommarafton. Min äldsta med sambo kommer ner till midsommar. Härligt. Min mellantös med sambo kommer också att fira midsommar med oss ute i skogen. *glad* Så mysigt det är att omge sig med hela sin familj till midsommar. Förhoppningsvis kommer vi att fira tillsammans 6 månader därefter också. *håller tummen*
(bild lånad från nätet)


Sen vill jag också säga att krydda numero uno blir Rosmarin! Förklaring följer längre fram.

4 kommentarer:

 1. Nästan som taget ur en svensk klassisk film. Jag ser kransarna på era huvuden. Själv vet jag inte riktigt hur det blir.
  Äldsta sonen med familj är i år på släktträff på fruns sida. Dotter är kvar i Nottingham och den yngsta har bestämt att inte fira med oss.
  Andra år kan det se annorlunda ut. Hur som helst mysigt för er.
  Hmmmm 6 månader???????
  Ha det kram på dig

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha sina kära nära. Ha det riktigt, riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Tänk vad härligt det är med kryddor.....både riktiga och så de extra kryddorna( så kallar vi våra fem barnbarn) Vi har lyckan att ha ett kryddland i vår trädgård. Kan säga att de är en "Lisa för själen" att gå runt och bara dofta & känna när man känner sig trött.
  Önskar Dig allt gott och hoppas att du får en trevlig midsommar.
  Kram från mig.

  SvaraRadera
 4. Härligt när barnen kommer hem!

  Önskar glad midsommar!

  SvaraRadera