torsdag 9 juni 2011

Stockholmsresan!

Efter min Stockholmsresa - som för övrigt var mycket lyckad - så har jag jobbat tre dagar. Tre väldigt svettiga dagar. Tre fruktansvärt hemskt svettiga dagar. Att komma utifrån värmen in i en varm lägenhet och gå in i badrummet för att hjälpa en brukare med duschen - DET är inte himmelriket för mig. Jädrar i baljan vad svetten har lackat.

Åter till Stockholm. Allt har varit kanon. Så underbart att träffa dottern igen - och svärsonen givetvis. Dom har fått det så fint i sin lägenhet. Vädret var med oss och lördagen på Gröna Lund blev minnesvärd, på många sätt. Gröna Lund måste ha haft försäljningsrekord den dagen, för jösses med folk där var. En evig väntan vid varje karusell, trist. Jag vann vingummi+lakritskonfekt . . . 4 kg. Det behövs ju när man har en sån hydda som jag har - NOT. Jag åkte faktiskt en karusell också, jag som ogillar karuseller av den enkla anledningen att jag blir illamående. Jag åkte Kvasten, den var klar på under minuten och jag gillade den massor. Hann inte bli illamående. *tummen upp*
Helgen i sin helhet blev 100% lyckad. Tågfärden hem var desto mindre kul. Inte så skoj att sitta i en tågvagn med ett helt gäng barn+ungdomar som springer rundor och tjoar hela tiden och slänger allt skräp på golvet där dem står. Ett stort minus till dem och deras ledare.

5 kommentarer:

 1. Hej, Stockholm är en fantastisk stad, speciellt nu på sommaren. Det var ett tag sedan jag var på Gröna Lund, men visst är det fint där. Vill gärna åka karusellerna, men får hoppa över många,åldern tar ut sin rätt :)
  Ha det bra i regnet:)
  Monkan

  SvaraRadera
 2. Nä det där med karuseller hoppar även jag över men strosa runt är kul och titta på alla andra som tjoar i karusellerna. Stockholm är vackert.

  SvaraRadera
 3. Riktig tuffing du är som provar karuseller. Jag brukar åka små minitåg med barnbarnen det räcker. Som tur är så är de andra i släkten karusell åkare så det är kul att gå på tivoli.
  Ser o hör riktigt hur du haft det på hemresan. det skulle ha varit jag det med en skolklass.
  Då hade dom vetat vart skåpet skulle stå
  Kul att det blev lyckat
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för besöket! Saknar er redan. Men snart är det vi som kommer på besök ner till "himmelriket" ;-)

  SvaraRadera
 5. Du anar inte vad jag beundrar och högaktar er som sliter i sommarvärmen med de gamla!!! Jag vet hur det är....Lyfter på min Hatt för att du är en duktig usk.
  Sen blir jag självklart glad när jag läser att du hade trevligt i Stockholm också. Lite roligt mellan varven måste man ha för att orka med de vardagliga.
  Var rädd om Dig!
  Kram från mig.

  SvaraRadera