torsdag 30 juni 2011

Hellre ensam än två med fel person.

Jag ska snart ge mig iväg till jobbet. Idag jobbar jag mellan 15.30 - 22.00. Sist jag jobbade kväll så var det lugnt. Men man vet aldrig hur kvällen ska bli. Det räcker att jag får ett larm, sen kullkastas hela kvällsplaneringen och man kan få ett rätt pressat schema. Förhoppningsvis så ska kvällen blir kontrollerad i alla fall. I denna värme vill man knappast behöva stressa. Samtidigt som det kan bli rena stressmomenten när man jobbar kväll, så gillar jag att jobba själv. Under dagtid så är vi alltid fler som jobbar och man har alltid en backup. Men på kvällstid jobbar man själv. Jag jobbar hellre själv än jobbar med någon som inte har samma inställning till jobbet och det här med samarbete. För jisses så trist det är med personer som inte samarbetar utan bara har sig själv i första rummet hela tiden. Trist med så "fattiga" människor som inte kan se helheten. Men men, ikväll jobbar jag själv. :)

6 kommentarer:

 1. Usch ja, förstår precis vad du menar! Ha en bra jobbkväll då!

  SvaraRadera
 2. Tänk om alla inom vården tänkte som dig????????
  Hoppas din arbetsgivare upptäcker vilken "pärla" du är!
  Var rädd om dig och ha det så gott!
  Kram från mig som vet( arbetat i vården 37 år)

  SvaraRadera
 3. håller helt med dig, då jobbar jag hellre själv än har en dryg person "vid" min sida. Hoppas du haft en bra kväll på jobbet =)

  SvaraRadera
 4. Håller fullständigt med. Man passar inte att jobba med människor om man bara håller sig själv i första rummet hela tiden.Hoppas kvällen blev bra!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, kan vara ensamt att jobba själv ibland, men också fruktansvärt skönt :)

  SvaraRadera
 6. Visst är det så och vad mycket energi det går åt när man är missnöjd. Den behövs till annat. Tyvärr så finns ju sådana tjyvar lite här och var. Vi får alla trösta oss med att de flesta är kanon att vara med. Fick en tanke. Jag kanske är en energitjyv?
  Ha det bra o kram

  SvaraRadera