tisdag 14 juni 2011

Trött - mitt förnamn!

Idag har jag nästan helt slut på min energi tycks det som. Lätt till irritation, trött, allt känns jobbigt om än att det är minsta skitsak och jag vill bara vara ensam. Sen har mitt knä börjat ömma också. *stor suck* Som tur är så har jag varit ledig och ska inte jobba förrän imorgonkväll. Det känns som att jag måste antingen rycka upp mig eller prioritera vila lite oftare.
Idag är det dessutom jobbigt att vara mamma. Mycket pga att min ork är zero och jag som sagt bara har ett steg till irritation. Fy fabian för såna här dagar. Bannlys dem.

4 kommentarer:

 1. usch då Jag är helt säker på att man inte bara kan rycka upp. Det finns ett skäl till att man helt plötsligt byter identitet. Som tur är så brukar ungarna veta det och någonstans förstå att det är en sån dag. Låter som om sova vore ett bra förslag
  Sköt om dig o hoppas det vänder
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det känns bättre i morgon! Kram.

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Ett råd, om du kan alltså. Att sova middag så ofta man kan är den bästa sömnen och går man och är trött om dagarna så hjälper att sova middag. Jaggör det ofta och jag är piggare än om jag sover bara nätter.

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt att känna sig så vissen. Men jag hoppas du repar digoch att knät inte ställer till det för dig.
  Hade problem med mina knä när jag jobbade, gick mycket i trappor och släpade tunga skolådor och kläder ifrån lager som låg i källaren. Fick vatten i knäna, och seninflammtion. Det tog lång tid att läka.
  Trots allt ha det bra
  Monkan

  SvaraRadera