måndag 19 december 2011

Ärligt talat ... man vill ha högvinsten!

Läste hos Vimsiga mamman att hon vunnit 24kr på nån lott. Visst är man glad för sin hälsa och sin familj och allt det där andra som man brukar säga, men visst katten tar man väl lotter eller spelar på hästar eller dylikt för att man vill vinna högvinsten??!! Inte fasen tar jag en Trisslott för att jag helst av allt vill vinna 25kr?! Eller 50kr ... eller 75kr?! Fan heller, jag vill ha massor med pengar. Jag vill ha Jackpot! Jag vill ha både pengarna, familjen och hälsan och resten av klabbet!

Vad hade jag då gjort om jag vann en massa miljoner?? Jag hade sett till så att min släkt hade blivit fria från alla husalån. Jag hade köpt mig en underbart mysig sommarstuga. Jag hade gett mina barn en rejäl slant + att jag hade åkt på semester med dem. Jag har länge velat öppna ett Bed & Breakfast .... kanske jag hade gjort slag i saken. Eller ett mysigt sommarcafé?! Eller ett spa?? En rejäl fest hade det också blivit. Sen hade jag min själ och da´renoverat upp köket rejält! Köpt mig en ny snygg cykel. Bjudit kollegorna på en redig fest. Skänkt pengar till Stadsmissionen.

Drömma får man väl?! Önska får man. Hoppas får man. Det är gratis ... tur för jag är fortfarande en fattiglapp! :)

Vad hade ni gjort om ni vunnit mycket pengar??

5 kommentarer:

 1. Hejsan

  Om jag vunnit mycket pengar hade jag byggt upp min garderob. Jag sliter mycket kläder och hinner aldrig bygga upp den tillräckligt. Sedan hade jag köpt et sommartorp nära en sjö...där jag och A skulle åldras tillsammans......sen bara njutit.

  SvaraRadera
 2. Jag hade bjudit mina döttrar och gamla mor till släkten i Amerika. Köpt en ny garderob samt åkt på en singelsemester med en resväska böcker. Låter som en utopi!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en skön julafton med allt vad det innebär för dig.
  Julkärlek från Lena

  SvaraRadera
 4. Sambon och jag satt och drömde om det för några dagar sedan. Vi konstaterade att vi skulle ge våra 6 barn en summa var sedan skulle vi skänka pengar till medicinsk forskning och givetvis köpa oss det torp vi drömmer om. Annars är jag rätt nöjd med livet fast plånboken är tunn som den värsta själv svältaren.
  Vad är det man säger: Lycka kan inte köpas för pengar och jag är rädd om den jag har
  Kram

  SvaraRadera