lördag 9 juli 2011

Ikväll blir det partaj!

Idag ska jag och mannen iväg och fira en god vän till oss som fyller 40 år. Det blir grillad gris med tillbehör. Så enormt gott. Vädret är dessutom det bästa, så vi får nog en kanonkväll. Vi är dessutom barnlediga kvällen till ära, för Sanne och Jakob passar Frida. Vilken tur vi har dem som kan passa, för annars har vi inte så många på nära håll.
Imorgon ska Jakob ut och hoppa i det blå, en present han fick av Sanne förra året. Vi får se hur vädret blir imorgon, om det blir något hopp eller ej.


Nix pix, nu blir det snart fika-tajm och kanske en liten powernap så att man orkar med kvällen. Man är ju inte 20 längre. Två öl eller tre glas vin - sen är man yr i knoppen nästan.
(norpad från nätet)

4 kommentarer:

 1. Tjingeling, här ska det också festas i kväll! Så jag bör också ta en liten powernap! Vi ska ha STOR sommarfest hemma hos oss!!!!!!!!!!!!!Men som tur är ser vädret ut att vara på vår sida, så vi kan vara ute.....vi bli ca 20 stycken!!!!!! Här kommer det att bjudas på bufé.....+ liiite annat smått & gott....
  Ha så trevligt i kväll.
  Må gott och båda fötterna på marken....hi,hi.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Ha det riktigt, riktigt kul ikväll och njut av livet, människorna, mat o dryck.

  SvaraRadera
 3. hoppas att kvällen blev helt underbart trevlig!
  Är så avundsjuk på den grillade grisen. Vill också ha.. :-P

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tacksamhets dagbok du gjort. En sån skulle alla behöva. Hi hi hoppas du blev lite yr i bollen då vet man dagen efter att det varit fest
  Kram på dig

  SvaraRadera