söndag 10 juli 2011

Vilken underbar dag!

Idag har varit en redigt skön dag. Svärsonen fick en skärmflygning av dottern i födelsepresent, och idag skulle det bli av. Allt från vi svärföräldrar till föräldrar, syskon och morföräldrar hängde på för att se när Jakob skulle flyga. Vi åkte i samlad trupp ner till Hammars Backar. Så underbart vackert där är nere. Vi hade dessutom enorm tur med vädret.


(norpad från nätet)


Hoppet gick kanon och Jakob var nöjd. Han blev fotograferad och filmad, så vi får nog ha en filmkväll sen för att återuppleva det hela. Vi tog en fika i gröngräset och njöt av utsikten. *hit ska jag snart igen med fikakorgen* Sen åkte vi hem och landade på Restaurang Castrum i Eslöv. Vårt sällskap på 13 personer blev utfodrade med pizza, planka eller kycklingrulle. Det var nog den godaste pizza jag smakat på evigheter. *måste komma ihåg att den heter Milano* Sen blev det en slät kopp kaffe hemma i Jakobs morföräldrars trädgård. Summa summaro är 10 points av 10.
1 kommentar:

  1. Hej Camilla, jag gick tillbaka och läste receptet, det är helt rätt skrivet :), inga ägg i den kakan. Jag bakar den ofta när det finns "gratis äpplen, vi gillar den).
    Ha det bra ny i regnvädret.
    Monkan

    SvaraRadera