tisdag 18 maj 2010

*check*


Nu är inhandlingslistan inför student klar. Det bidde en hel del. Det är bara 3 veckor kvar, så det är verkligen hög tid att se till så att både plan A och plan B är vattentäta. Plan A innebär två tält ute i trädgården. Jag och mellantösen S var ute igår och mätte, och tälten får plats. *check*

O M det regnar och blåser innebär det automatiskt att plan B blir aktuell. Plan B innebär att vi ska få plats med ca 45 personer i vårt hus. *svettig* Vi kommer i så fall att få flytta väck både soffor och lite annat skräp. Det lär bli trångt, men det ska nog funka .. om än aningen trångt. Vi har ju både här uppe och nere i källaren man kan sitta + uterummet. Jag behöver nog inte oroa mig. *check*

På måndag blir det shoppingtur till Tyskland. Vi ska inte köpa fast föda där utan vi håller oss till den flytande födan. Den flytande födan är minst lika uppskattad som den fasta födan på studenten.

Sammanfattningsvis kan man säga att jag håller tummen för att solen skiner den 11 juni och att blåsten har blåst vidare till Katmandu eller nåt.

3 kommentarer:

 1. Mina studenter är över sen några år tillbaka:)

  Önskar oxå på ett fint väder till studenten, vi skall till storstaden,systerdottern går ut polishögskolan!!!:)

  Här i Blekinge har vädret oxå varit soligt, känns lite konstigt när det slår om så fort,för det har varit riktigt varm idag!:)
  Kram Cia:)

  SvaraRadera
 2. Hoppas hoppas det är fint väder den 11:e.

  SvaraRadera
 3. Jag får hoppas att du inte har samma otur som vi hade, det spöregnade när mina pojkar tog sin student med ett års mellanrum. Kläder, blommor ja allt blev blött och tråkigt.
  Det blev inomhus med massor av folk, men allting går. "Finns det hjärterum, så finns det stjärterum"

  SvaraRadera