tisdag 25 maj 2010

Mammatid!


Nu har jag klarat av mina tre skoluppgifter och är såååå lycklig. Det är så skönt att inte ha några uppgifter liggandes och knapra energi från en. Nu är det bara ett arbete kvar och det är gruppuppgiften i power-point. Den ska vi klara av på tisdag eller onsdag i nästa vecka, sen är det redovisning på torsdag. Vi är otroligt nöjda med vårt arbete och hoppas att klassen och läraren också är det, för vi vill ju ha bra betyg! Bra betyg men inte data-nörd alltså.

Dax att svabba av sig, sen ska jag och yngsta dottern F ner till stan och inhandla dagens middag. F är hemma från skolan idag, hon mådde illa i morse. Men lite mammatid med kramar och lite liggaisängenochtittapåenbrafilm gör susen på det mesta. Det botar bättre än vilken medicin som helst.

6 kommentarer:

 1. Härligt med allt arbete som man kan lägga bakom sig.
  Hoppas F kryar på sig :D

  SvaraRadera
 2. Visst är det bra att lite slö slappartid i soffan med film eller bok botar det mesta ;-) Vad duktig du varit, grattis! Kram

  SvaraRadera
 3. Låter fint, duktig som du varit :-)

  SvaraRadera
 4. Man får ny energi när man gjort bort jobbiga uppgifter, härlig energi, även om man är trött.

  Vilken fin bild, är det dina katter?

  SvaraRadera
 5. camilla lindskog27 maj 2010 09:37

  Hej Camilla!

  Av en slump kom jag in på din blogg o såg vad du skrivit om min konst, jag blev helt varm i hjärtat!!!!! Tack så mycket för dom fina orden!
  Om du bor nära malmö har jag en del tavlor på ett konstföretag som heter limegrafik, www.limegrafik.se

  mvh

  Camilla Lindskog

  SvaraRadera
 6. Camilla L: Så glad jag blev när jag såg ditt meddelande. Jag bor nära Malmö och har varit inne på limegrafik och hämtat förra tavlan, också av en ballerina. Så jag tar nog vägen dit en dag igen, för jag hade så gärna smyckat fler väggar med din konst. :)

  SvaraRadera