torsdag 13 maj 2010

Rynkor är fint!


Jag var inne hos Tantaluran och läste om Kristina Lugn. Den kvinnan har sett likadan ut hur länge som helst - förutom en och annan rynka. En tanke som slår mig är just det ... ATT ÅLDRAS ÄR INGEN SJÄLVKLARHET, DET ÄR EN BONUS! I dagens kroppsfixerade tankesätt opererar man bort denna bonus och förringar den. Även om man opererar utsidan, så blir insidan gammal. Det är precis som med många lyxvillor folk köper. Det är ju såååå snyggt på utsidan, men sen får dom äta mackor eller falukorv varje dag för pengarna räcker inte mer än till lånen.

Nä, använd hjärnan till vad det var meningen och att man lär sig älska sig själv så behövs inga knivar för att man ska uppskatta alla åldrar.

4 kommentarer:

 1. Man kan inte komma i från rynkorna. Så är det. Man får helt enkelt lära sig att leva med dom :)

  SvaraRadera
 2. Hmm...jag har inga rynkor och det lär bero på att jag har så fet hy och att så mycket fett fyller på från insidan. En fördel... Annars har du rätt i ditt resonemang, man ska åldras med ordning! ;-)

  SvaraRadera
 3. Just det!
  Det ska väl synas att man haft ett liv, att man levt...
  Själv kan jag t.o.m tycka det är vackert med ett fårat ansikte. Så mycket lärdom det finns i varenda liten rynka, så mycket erfarenhet.
  Omgjorda människor ser bara konstiga ut tycker jag

  SvaraRadera
 4. Gafflan: Exakt!
  Fru Venus: Hehe, jag fyller också på från insidan, men skrattrynkorna är här för att stanna.
  Tant Björn: Absolut, det är vackert med ett fårat ansikte. Gammal och stolt - det ska bli mitt motto. Instämmer med dig angående det där med omgjorda människor.

  SvaraRadera