söndag 30 maj 2010

Tivoli - plånbokens fasa!

När man var liten älskade man när tivolit kom till stan. Nu måste jag säga att jag inte gillar det så himla mycket. Men min yngsta gör ju det. *suck* Jag mår direkt illa när jag åker karuseller, så jag kan inte åka med henne. Sen är penningpungen skral denna månad, eftersom det snart är dax för student och jag får inget studiemedel nästa månad - ej heller någon lön. Så man måste börja dra i svångremmen rejält. Då är det inte skäligt att lägga ner x-antal pengar på karuseller. Vi var nere på torget så hon fick åkt ett par igår, men sen får det vara stopp. Men hon är ju expert på att tjata, så man får sår i öronen. Men icke sa Nicke - det blir inte mer tivoli idag. Det är faktiskt mors dag och då är det jag som bestämmer + de andra 364 dgr om året. :PVi ska till svärmor på middag i eftermiddag. Rätt skönt att inte behöva hitta på och laga middag.

Igår hade vi goda vänner här på middag. Efter den goda maten så spelade vi Gin Rummy. Jag ÄLSKAR att spela kort - trots att jag inte vinner så ofta.


6 kommentarer:

 1. Nöjesfält av alla dess slag är svindyra! Jag har tur, min mamma tar tjejerna på Grönan en gång i året :-)

  SvaraRadera
 2. Fru Venus: Grönan är inte dumt. Vi ska upp och hälsa på äldsta till sommaren, då får yngsta gå med henne så lägger jag upp fötterna och läser en bok :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte hört ett ljud från mina killar om tivoli, (de har missat det) stan så vi har inte varit där heller =) kram ses i morgon i skolan

  SvaraRadera
 4. Hej Camilla, du frågade efter utförligt recept på mina gifflar, vill bara tala om att det ligger nu ett sådant efter din kommentar på min blogg.
  Hej svejs

  SvaraRadera
 5. Hej Camilla

  Ja jag spelade gon rymmy med mormor och morfar mycket förr. Det är ett kul kortspel. Morfar förlorade ofta, vilket ibland kunde roa mig och mormor på skoj..ha ha. Karuseller är kul, men jag får inte åka de flesta i dag p.g.a hjärtproblem. Men min sambo älskar det.

  SvaraRadera
 6. Tänk förr när man kunde åka hur mycket karuseller som helst, nu mår jag illa av blotta tanken ;)

  Tur att kortspel inte framkallar illamående, jag älskar också att spela kort, trots att jag som du inte vinner ofta.

  SvaraRadera