fredag 21 maj 2010

Fy fan vad vi har det bra!


Igår var vi iväg på studiebesök hos Stadsmissionen i Malmö. Det var verkligen intressant. Vilken enorm insats dom gör där!!


Vet du inte var du ska göra av dina pengar eller har en slant över, så skänk gärna nåt till Stadsmissionen. Jag ska skänka alla mina gamla glasögon. Det har jag aldrig ens tänkt på att dom kan komma till nytta för någon annan.


Detta studiebesöket är ett rejält "stanna-och-uppskatta-det-du-har"! Man tar allt så självklart, men det är inte så självklart för alla. Strunt samma om man är smal eller tjock, kort eller lång, gammal eller ung, brunhårig eller gråhårig - uppskatta det du har istället för att trängta efter det du inte har. *detta gäller mig själv också i allra högsta grad*


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Bra skrivit, visst väckte det en del tankar och funderingar hos en!
  Ha en bra dag kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. Precis så är det. Man går och längtar efter olika grejer och missar på sätt det pågående livet, på nåt sätt..
  Själv är jag en riktig livsnjutare, oftast i alla fall. Jag kan sitta på nån stubbe i skogen och tänka: Fy farao vad bra jag har det!
  Man måste ta tillvara det positiva i livet.
  De ska va gött å leva...
  Ha en go helg!

  SvaraRadera
 3. Jag försöker leva här och NU, med de möjligheter som finns, och det är oftast bara en själv som begränsar ,det finns så mkt man kan göra, inte bara för en själv, utan även för andra, vilket i sen tur gör att du mår bäst!!!:)
  Ha en HÄRLIG pingst!!!:)
  Kram Cia:)

  SvaraRadera