fredag 16 september 2011

Älskar powernaps! ♥

Äntligen hemma och äntligen ledig helg. Jag är sååå trött och har världens problem att hålla ögonen öppna. Det får nog bli en liten prowernap i fåtöljen. Jag har inte ens börjat tänka på om eller vad man ska göra till middag idag. Så troligtvis blir det "köbemad"! Gott, snabbt, enkelt och dyrt. Men vad gör man inte för att slippa laga mat en fredag?!
Förr var jag så duktig och gjorde upp matsedlar och följde dem till punkt och pricka. Numera är jag en slarver av stora mått när det gäller handling och matplanering. Det brukar vara tidigast dagen innan som jag lyckas komma på nåt, annars blir det när jag går i affären som jag kommer på nåt. Det är både jobbigt och dyrt att hålla på så. Jag måste nog sätta upp som mål att börja med matsedel och storhandling. Tänk så mycket tid, elände och pengar man sparar!
Nu mot fåtöljen och min lilla powernap. Älskar powernaps. ♥

2 kommentarer:

 1. Ja powernaps behöver man ibland, eller ofta :D
  Jag kör veckomatsedel, så himla skönt att slippa tänka på inköp och vad man ska äta vareviga dag, fast ibland slarvar vi förstås.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Precis så är det hemma hos oss. Har haft god hand med matpengarna men nu sitter latmasken inrotad. När alla barnen bodde hemma var det ordning och reda. Kostnaden skulle ner. Nu när vi är 2 kommer latheten istället för att nu njuta av att matkontot minskat så springer vi på Ica varje dag. Snacka om ekonomisk
  Hoppas du fick en härlig powernap
  Ha en fin söndag

  SvaraRadera