måndag 26 september 2011

Jag ska få en "krydda"! *längtar*


(en bild på det allra gosigaste som


finns - bilden är lånad från nätet)Jag fick reda på till midsommar att jag ska bli mormor nästa år. *ler från öra till öra* För 6 veckor sen var dottern och svärsonen iväg på ultraljud och jag fick då första fotot på mitt barnbarn. *sicken en söting* Jag har hela tiden trott att det ska bli en tjej, och idag när de varit iväg på sitt andra ultraljud så ringde Linda till mig och berättade att så är fallet. Det är en TÖSABIT! Vilken otrolig tur, för jag har redan köpt på mig en hel del rosa och klänningar. *ops* Som jag längtar till februari när jag ska få nosa på detta lilla underverk.

5 kommentarer:

 1. GRATTIS! När jag blev gravid önskade jag mig en flicka... Fast jag vågade inte tänka ens att det kunde va en tjej så jag sa hela tiden att det var en pojke i magen. När Emmy föddes och min dåvarande sambo sa att det var en tjej så sa jag "Ljug inte för mig, det kan inte vara möjligt!". Men det var det och idag har jag en 11-årig, underbar och rätt så "vuxen" tjej som förgyller min tillvaro!
  Ps. februari är allt en bra månad, både jag och min flicka fyller då!

  SvaraRadera
 2. Grattis. Barn barn är verkligen kryddan på moset. Hade hört att det skulle bli så men det blev värre. Jag har tre nu lika älskade allihop. Fnissar när jag läser rosa. Visst är det konstigt att det bara blir så
  Kram och njut av tanken

  Ps. Vem som helst kan köpa kalender

  SvaraRadera
 3. Hej

  Oj, det är säkert kul att bli mormor....
  Ja själv har man inga barn och får jag inga barn så kanske jag får barnbarn....ha ha ha.

  SvaraRadera