fredag 9 september 2011

Då var det gjort!

Jaha, då har man fyllt 45. Jag firade det med att jobba och gå på utbildning. Eftersom jag och sambon firade våra dagar i somras med en hejdunrandes grisfest, så blev det inget firande igår. Jag, sambon, mellersta och minsta tösen gick dock ut och åt en himla god middag. Vi travade ner till Ninnas Restaurang här i Eslöv. Dem har väldigt god mat där och atmosfären är också kanon. Eftersom det var MIN dag så fick sambon dricka vatten till maten, medan jag klämde en stor starköl! Väl hemma igen ringde äldsta tösen och svärsonen och sjöng för mig. Det är vid såna här tillfällen (och även alla andra tillfällen) som man verkligen märker att hon bor åt h-vete för långt bort från mig. Jag kommer snart kräva att jag som mor behöver ha mina döttrar nära - jag blir ju inte yngre uppenbarligen. Nu ska bara svärsonen också förstå det. Inte så lätt att övertyga en inbiten stockholmare att han ska flytta med sambon ner till Skåne - men jag ger inte upp!!!

6 kommentarer:

 1. Hej Camilla, kul att hitta hit till dig!!

  Ha ha ha....ja det borde vara en självklarhet att sina barn SKA bo nära sin ömma moder. Stå på dig, använd din kvinnliga list på svärsonen. Skåne är ju så fint!

  GRATTIS PÅ 45 ÅRS DAGEN (lite sent, men ändå;))

  Trevlig helg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Stort och rungande HURRA och grattis i efterskott på födelsedagen!!
  Mina döttrar har ju inte hunnit flytta än men jag hoppas att det innan dess har kommit en lag som säger att dom måste bor nära mamma o pappa ;DD
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag säger GRATTIS! Själv har jag inte nått 40 än men om några år så är det dax... Någon fest blir det INTE om jag får bestämma.
  Jag har en flicka bara och jag hoppas VERKLIGEN att hon inte flyttar för långt bort... Fast ska hon flytta till Mallorca eller nåt sånt så följer jag nog banne mig med! Ha det gött!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS!! Eftersom våran dotter inte vill flytta hem till byn, så har vi tänkt att vi kanske ska flytta till "hennes" by istället.
  Alla sätt är bra, utom dom dåliga!! ;D
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag förstår dig precis och dottern din borde förstå hon också! Men du jag vet en infödd Stockholmare som konvetarat till skåning för ett par år sedan (är snart 50) och som säkerligen kan förklara för svärsonen varför han ska bli skåning istället. T har minst 1000 anledningar till varför Skåne är bättre än Stockholm!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Skönt att stå i centrum för några timmar och ölen satt nog inte fel. Det är med utflugna döttrar är riktigt pest o pina. Skulle inte dottern ha sin lilla dotter i England tror jag att hon skulle finnas åtminstone finnas i SVerige. Man sänker kraven en del. Fast det vete gudarna om det i tid tar så mycket längre till Stockholm från er som till England för er.
  Ha en bra helg

  SvaraRadera