tisdag 6 september 2011

Nästsista boken ....

Nu har jag påbörjat min nästsista bok i serien Sagan om Isfolket. Det är nummer 46 och hur underbar serien än är, så ska det bli gött att läsa lite kriminalare. Denna serie har i alla fall fått tillbaka mig på spåret att läsa och jag hoppas att det ska bestå, för jag älskar verkligen att läsa. Men jag har haft mina ups and downs när det gäller läsning. När jag blev sjuk så kunde jag inte läsa en rad ens. Det tog ett tag innan jag tog mig genom en sida i Kay Pollaks ena bok - och den har mycket korta kapitel. Mitt första bok-projekt efter Isfolket blir Mari Jungstedts sjunde bok Den dubbla tystnaden. Jag har läst hennes andra sex böcker för ett tag sen och nu har jag lånat bok sju och åtta av min mor. Längtar verkligen efter att få läsa dem.
Snart dax för Idol, tills dess blir det Isfolket.

4 kommentarer:

 1. Det var likadant för mej. När jag blev sjuk så försvann förmågan att läsa en bok. Och jag som läste så mycket innan! Men sakta, sakta tränade jag upp läsandet igen. Och nu läser jag nästan en stund varje dag!

  SvaraRadera
 2. Har ju inte gett mig på den maratonserien. Tror knappast jag skulle orka igenom den. Är lite flyktig av mig. Jag kommer mycket väl ihåg när du berättade här i bloggen om att du skulle läsa den serien. Marie J är en av mina favoriter. Längtar alltid tills hon ska ge ut en ny. Just nu lyssnar jag på Extra bekvämt på Zafariklubben Har lyssnat på alla böckerna i serien om än med mellanrum. Få se vad det blir sen

  SvaraRadera
 3. Ojojoj... det har gått fort för dig ändå. När började du att läsa serien?
  Det finns så många bra böcker att läsa, så lite kriminalare i höstmörkret passar väl utmärkt. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej

  Oj det har väl varit många många timmars bra läsning?

  SvaraRadera