tisdag 13 september 2011

Ledig dag .... eller hur!!!

Idag har jag varit ledig. Nåja, ledig och ledig, hela dagen har varit fullspäckad ändå. Först var det klippning i morse, därefter körde jag till mor som bor i Lödde. Vi tog en liten fika sen drog jag vidare till Kävlinge. Där besökte jag en "gammal" väninna, Kathy, och hennes sambo, Alf. Vi har inte setts på ett tag, så det var jätteskoj att träffa dem igen. Alf ska snickra ihop en vagga till mig som jag kan ha till mina barnbarn. :) Vi tog också en snabb fika. Därefter stack jag till en annan go´väninna till mig, Anette. Det var meningen att det skulle bli en snabb visit, men vi kom igång att snacka om allvarliga saker ... så det blev TRE timmar jag stannade där. 190 hem och fixa till middagen. *pust* Sen iväg och handla på Willys, hem och bakade två kakor tills imorgon - när vi ska ha lite syjunta här hemma. Efter detta tyckte jag att jag hade förtjänat att landa i soffan och titta på Idol + Son of Anarchy!!
Som tur är så är inte alla lediga dagar som dessa - även om jag har haft kanontrevligt så kunde det gärna få gått liiiite långsammare. Jag kunde ju portionerat ut det lite bättre så att säga. Men men, det funkade. Tror ni att jag kan sova på jobbet imorgon??!!

1 kommentar:

  1. Så typiskt och bevis på att vi har alltför lite ledig tid. Tycker dom där extra timmarna kan räknas bort. Blir man sittande längre än plan beror det oftast på att man vill Finns det inget litet förråd där du kan krypa in o ta en powenapp
    Sovgott

    SvaraRadera