fredag 23 september 2011

Jobbehelg ... *suck*

Jobbehelg på G. Hm, jag ser väl inte direkt fram emot det, men det funkar. Jobbar kväll idag och jag hoppas att det inte händer något utöver schemat. Det blir alltid jobbigt när det händer för mycket utanför schemat, eftersom jag jobbar själv. Då får man kalla in nån från de andra grupperna och sen blir allt försenat. Nåja, det ska nog gå bra.
Man ska inte beklaga sig men ... jag har ont i mitt knä, ja bägge faktiskt. Jag har slarvat mycket med sjukgymnastiken och det är väl det som betalar sig nu. I nästa vecka drar vi iväg till Lalandia och efter det ska jag börja simma varje vecka. Jag tror mer på det, för det tränar hela kroppen. Dessutom är det "mjuk" träning. Jepp - så får det bli. Jag ska bara leta upp de dagar när inte hela badhuset är fullt av folk som ska simma, för då blir det ingen bra träning tycker jag. Lugnt och skönt och stilla ska det helst vara.

3 kommentarer:

 1. Du får tänka att nästa helg är du ledig då ska de som varit lediga nu jobba. Ja se till att du kommer igång med badet. För mig var det träningen i vatten som fick mig på fötter. Kan det vara ett äventyrsbad ni ska till. Jag älskar att besöka dom
  Ha nu trots allt en fin helg och njut av lediga minuter om det blir några
  Kram

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en lugn helg på jobbet! Eller som sa: "så där lagom". Men du måste vara rädd om din egen kropp mellan arbetspassen. Som du vet har vi bara en kropp...och den tar stryk av allt spring, lyft m.m.
  Kram från mig( som tidigare varit i vården 37 år)

  SvaraRadera
 3. Ibland känns det tungt att jobba helg men så skönt när den väl är gjord.
  I "vårt" badhus har de på onsdagskvällarna vuxenbad. Då släcker de ner lamporna, tänder ljus och spelar lugn avslappnande musik. Underbart!
  Ha det gott!

  SvaraRadera